2011-08-01 12:26:54• hírek • Szatmár.ro

Szavazzon a legszebb férfi pocakra

19 olvasónk vállalkozott arra, hogy lerombolják a kockahasú férfiideál álomképét, és küldték be jelentkezésüket a Mr. Pocak versenybe.

A jelentkezők közül olvasóink dönthetik el, ki nyeri a Szatmár.ro által meghirdetett Mr. Pocak versenyt.  A szavazás 2 héten keresztül tart (agusztus 15-e 10 óráig), és a legtöbb facebook Like-ot kapó részvevők értékes nyereményben is részesülnek:

A verseny díjai: ez alkalommal mindegy, hogy valaki első, második vagy harmadik helyen végez, a dobogós helyezettek ugyanis ugyanazt kapják: egy-egy 2 személyre szóló 2 éjszakás voucher, amit a gyulai Hotel Wellness Gyula ajánlott fel. Jól hangzik, ugye? Most elmondjuk bővebben, mit takar a voucher: 2 éjszaka szállás díja 2 fő részére félpanzióval, a Wellness Oázis korlátlan használata (finn szauna, infrakabin, gőzkamra, sókabin, merülőmedence, élménymedence, pezsgőfürdő, gyermekmedence, pihenőágyak használata), fitness terem használata, tv és fürdőköntös - szóval lehet kényeztetni a kedvesünket és pocakunkat is.

A nyereményjáték fő támogatója:

A nemzetközi hírű gyulai Várfürdő szomszédságában, gyönyörű környezetben található a történelmi fürdőváros első négycsillagos superior szállodája, a Wellness Hotel Gyula.

Gyula első wellness és konferencia szállodája, 68 légkondicionált szobával, mélygarázzsal, 650 négyzetméteres kétszintes wellness központtal, és 250 négyzetméteres konferencia központtal várja a minőségi szolgáltatásokat választó utazókat. Családbarát szállodaként, gyermekkel érkező vendégeiknek a következő szolgáltatásokat biztosítják: egybenyitható családi szobák, nagyméretű gyermekjátszóház, gyermekmedence, gyermekmenü, animáció, gyermekprogramok, gyermekfelügyelet, mikrohullámú sütő, vízforraló.

A Wellness Oázis üvegfalai kivételes panorámát tárnak a város legszebb parkjára. A wellness központ filozófiája „Szépség, Egészség, Harmónia" koncepcióval a világ egyik legősibb egészségvédő rendszerére, a védikus tanításokra épül.

 

A Mr. Pocak cím várományosai:

(szavazáshoz kattints a fotóra, majd a Tetszik vagy Like gombra)

Bartha Károly
Bartha Károly


Buzogány Dénes
Buzogány Dénes


 

Deák Zoltán
Deák Zoltán


Erdei Andrei
Erdei Andrei


Erdei Gábor Csaba
Erdei Gábor Csaba


 

Hajer Ottó
Hajer Ottó


 

Molnár Zsolt
Molnár Zsolt


 

Jakab Levente
Jakab Levente


Mester Lajos
Mester Lajos


Jeremias Tibor
Jeremias Tibor


Lukács Ferenc
Lukács Ferenc


Juhos József
Juhos József


Koromoszley Arnold
Koromoszley Arnold


Merker Norbert
Merker Norbert


Nagy András
Nagy András


Nagy Péter
Nagy Péter


Pek Sándor
Pek Sándor


Posta Francisc
Posta Francisc


Tóth Gyula
Tóth Gyula

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: